Saturday, April 21, 2012

Penat



Hye semua .. apa kabar :s:
sihat ka :face73:

Ukey nhe arie kite masuk topik penat :r: nak taw sape penat ?
mesti lha aniez yang penat .. coz nhe arie ada kenduri :face63:
nak taw kenduri apa ? kenduri kematian ! apa tak penat nya kan law bnyak keja .. nak suci pinggan lagi .. ermm banyak lagi lha bha yang nak di buat ... :face62:
nak buat cm ne kan law toe dha di nma kan keja .. mesti jua kena buat .. hehe

penat betul lha bha nhe arie .. nak tidor puas2x nhe malam .. :face49:
ukey lha .. aniez nak tido dlu .. selamat malam .. hehe :face75:

Thursday, April 19, 2012

Tak Pandai Paham Perasaan Orang



:face64: Hye semua ..

Hari nhe aniez nak cite sal seseorang .. owng nhe kawan aniez .. !

:4: Ukey nak taw kan :s: ermm .. terus kan membaca law nak taw .. hehe biggrin

Ukey .. kan nhe hari kite owng buat keja KGT ( sejarah nagn georafi ) .. ermm aniez terus kan eya .. jdi kite owng pun sama2x lha jalan .. sekali jalan sama2x bukan nya buat keja yang sepatut nya di buat .. nak taw apa dorang buat :s: Dorang Online .. ada kha toe patut .. sedang kan kami nak buat keja yang sepatut nya siap nhe hari .. Nah .. cm ne nak siap kan law online ..

:13: Lagi satu yang aniez tak suka ngan dorang nhe .. dorang tak kawan kita owng yang satu nhe nak berkawan ngan aniez .. ada kha toe patut dorang nak buat cm toe ngan owng lain .. cm lha owng toe adik dorang .. nhe tak .. cuma kawan .. bukan nya apa pun .. issshhh .. nhe lha yang jadi ngan owng kunak nhe .. ermmm sad

:131: Ukey lha nhe je yang aniez nak story ngan kengkawan .. doa kan aniez moga siap keja aniez eya .. :130:

Thursday, April 12, 2012

Dah Hampir 3 Minggu



:9:hye semua .. hehe .. dha lama tak upload blog nhe .. lek pun bru buka nhe blog .. blog aniez yang satu toe dha tak ble guna .. coz passwrd aniez lupa .. hehehelol

:11:Ukey nak taw tak apa yang aniez maksud kan yang kat atas toe smile.. DAH HAMPIR 3 MINGGU .. hah ! nhe pasal aniez dengan c dya .. nak tahu sape c dya .. hah .. kawan aniez lah .. hehe

:face55:ukey aniez sambung eya .. sebenar nya aniez dengan c dya dha tak kawan dha .. nak tahu kenapa .. ? aniez pun tak tahu .. c dya je toe yang tiba-tiba nda maw layan aniez .. aniez pun hairan napa dya layan aniez .. jadi aniez apa lagi .. tak maw mengalah juga kan mrgreen.. jdi aniez tak layan dya lha .. sampai lha skunk aniez tak layan dya .. nak tahu question.. selama nhe aniez anggap dya kawan baik aniez .. aniez hormat dya tpi dya yang tak hormat aniez .. ermm .. nak wat cm ne kan .. sabor je lha .. skunk dha 3 minggu kita orang tak berlayan .. hehe

:65: ukey lha toe je yang dapat aniez kongsi kan nhe hati :66: